1. Στάφυλος: 4 χιλιόμετρα από την πόλη της Σκοπέλου. Οδηγήστε στον κεντρικό δρόμο του νησιού. Βρείτε φθηνά δωμάτια, διαμερίσματα, ταβέρνες, καντίνα στην παραλία. Στη βόρεια πλευρά υπάρχει μια φανταστική παραλία που ονομάζεται Βελανιό.
2. Πάνορμος: Οδηγήστε τον κεντρικό δρόμο 15 χιλιόμετρα από τη Σκόπελο. Νερά, δωμάτια, διαμερίσματα, ξενοδοχεία, ταβέρνες, αγορά.
3. Μηλιά: Μια ωραία μεγάλη παραλία με πολλά πεύκα τριγύρω. Οδηγήστε 2 χιλιόμετρα μετά τον Πάνορμο. Βρείτε φθηνά δωμάτια, ταβέρνες, καντίνα.
4. Καστάνη: 1 χιλιόμετρο μετά τη Μηλιά. Εδώ γυρίστηκε μεγάλο μέρος από την ταινία Mammamia. Υπάρχει ένα ωραίο καφέ.
5. Αγίου Ιωάννη στο Καστρί: Οδηγήστε μετά το χωριό της Γλώσσας. 35 χιλιόμετρα από την πόλη της Σκοπέλου. Στη βόρεια πλευρά του νησιού. Κι εδώ γυρίστηκαν σκηνές από την ταινία Mammamia.
Οδηγήστε λίγο περισσότερο  ...
1. Αρμενόπετρα: Πολύ καθαρά νερά. Μικρή παραλία κρυμμένη από το δρόμο. Ο δρόμος είναι στενός, αλλά δεν είναι επικίνδυνος. Βρίσκεται 3 χιλιόμετρα μετά το χωριό Έλιος στο αριστερό σας χέρι καθώς οδηγείτε στον κεντρικό δρόμο.
2. Λιμνονάρι: Μετά τον  Αγνώντα 500 μ υπάρχει δρόμος στο αριστερό σας χέρι στην κορυφή της στροφής του δρόμου. Ο δρόμος οδηγεί σε φανταστική μικρή αμμουδερή παραλία. Υπάρχει μια ταβέρνα μερικά ωραία ενοικιαζόμενα δωμάτια.
3. Γλυστέρι: Στο περιφερειακό δρόμο της πόλης της Σκοπέλου υπάρχουν πινακίδες που θα σας οδηγήσουν στην παραλία Γλυστέρι. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού. Είναι ένας μικρός κόλπος.
4. Χόβολο: Ζητήστε από κάποιον στο χωριό Έλιος για να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό το μέρος. Μπορείτε να πάτε με τα πόδια χωρίς πολλές τσάντες και άλλα πράγματα εκτός από απαραίτητα για κολύμπι.

From the blog

 

 
 

ξενοδοχειο με εξωτερικη πισινα Σκοπελος  ξενοδοχεια με εξωτερικη πισινα